AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasını bıyıklı görmek

Kahve falında başkasını bıyıklı görmek

Kahve falında başkasını bıyıklı görmek hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine, güzel ve bereketli işlere gireceğine, daha iyi biri olmak için gayret sarf edeceğine ve kendisini baştan aşağı yenileyerek herkesin takdirini toplayıp büyük beğeni kazanacağına, kazancın günden güne düşeceğine, hatırı sayılır bir maddi varlığa sahip olunacağını ve dünyadaki her zevkten tadılacağını, sağlıklı, neşe dolu günler geçirileceğini müjdelediği gibi, evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına, bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başkasını bıyıklı gördüyseniz:

  • Çevrede baştan çıkartıcı kimseler bulunabilir.

Kahve falında kaş bıyık aldığını görmek mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine tabir olunur.

Kahve falında bıyık traş etmek yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine, çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına, işinde de istediği başarıyı yakalayacağına rivayet eder.

Kahve falında bıyıklı halini görmek sıkıntılarının sorunlarının biteceğine, beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine işaret eder.

Kahve falında bıyıklı birini görmek zengin olunacak bir işe girileceğine, boşanmak istemesi halinde eşi tarafından zorluklar çıkarılacağına işaret eder.

Kahve falında bayanda bıyık görmek mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine, böylece istediği kadar kazanca ve mala sahip olacağına işarettir.

Kahve falında sevdiği erkeği bıyıklı görmek daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, haram ile helali ayıran bir bakış açısıyla hareket edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bıyıkları olduğunu görmek çok büyük üzüntüler ve stresler yaşayacağına, parasal olarak çok büyük bir kazanç elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölüyü bıyıklı görmek zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir