AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadının bıyıklı görmek

Kahve falında kadının bıyıklı görmek

Kahve falında kadının bıyıklı görmek iş ve yaşam stresinden kurtulmak için eğlenceli zamanlar geçireceğine ve bu sayede deşarj olacağına, zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine, elinde bulunan imkânları boşa harcayacağına, kısa süre içinde çocuk sahibi olacağına, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, sorunlarının kısa sürede ortadan kalkacağına, maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine, dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına, kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine alamet eder.

Kahve falında kadının bıyıklı gördüyseniz:

  • İsteklerinizle olan biten şeyler birbirinden farklı olabilir.

Kahve falında bıyıklı kadın görmek büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylerin neredeyse herhangi bir zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine inanılır.

Kahve falında kadının bıyığının çıktığını görmek onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, büyük bir özgüven kazanacağına alamet eder.

Kahve falında kadında bıyık görmek kendisini çok üzen bir olay yüzünden uzunca bir süre toparlanamayacağına, ne yapsa, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine delalettir.

Kahve falında kadın bıyık almak eline geçen kazancı hayal ettiği projeler için harcayacağına, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına ve sevdiği bazı kişileri yeni gireceği işe birlikte girme konusunda ikna edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir kadını bıyıklı görmek duygularının karşılığını alamayacağına, kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına işarettir.

Kahve falında kadında bıyık çıktığını görmek dini inançların güçleneceğine, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine işarettir.

Kahve falında sakallı bıyıklı kadın görmek yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine, maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına, uzunca bir süre bu durumun etkisi altında kalacağına delalet eder.

Kahve falında kadının bıyıklı görmek sağlık sorunları ile ilgili olarak çok doğru bir tercih yapılacağına, aile hayatında sevinileceğine ve ferahlığa çıkılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir