AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş birini bıyıklı görmek

Kahve falında ölmüş birini bıyıklı görmek

Kahve falında ölmüş birini bıyıklı görmek başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine, yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine, iyi huylar edineceğine, zarar edilen işlerden uzaklaşılacağına, ruhsal olarak büyük bir motivasyona ulaşılacağına, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, özel hayatında sessizleşeceğine, içine kapanacağına, sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına ve bazı kötü kişiler tarafından kırılan kalbinin düzeleceğine, maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş birini bıyıklı gördüyseniz:

  • Planlarınızı sahneye çıkartmaya hazırsınız.

Kahve falında ince bıyık görmek çok iyi mevkilere geleceğine ve çok saygın bir kişi olacağına, işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bıyık kestirmek eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına, işlerinin düzene gireceğine, sorunlarının yakında biteceğine, işlerinin zarara uğrayacağına rivayet eder.

Kahve falında yüzünde bıyık görmek haneye bolluk ve berekete dolacağına, kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine, hayırlı işlere imza atacağına tabir olunur.

Kahve falında sakal ve bıyık kesmek bir toplantıdan diğerine koşacağına, çok iyi bir kariyer edineceğine, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında uzun bıyıklı adam görmek moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında bıyıklarını görmek aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına, zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına, iş hayatında zararlı adımlar atılacağına, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına, ferah bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sakal bıyık traşı olmak işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine, hayatının kalan kısmında da o kimseyle birlikte işler yapacağına alamet eder.

Kahve falında kadının bıyıklarının çıktığını görmek işlerinin her geçen gün düzeleceğine ve sorunlarının çok çabuk bir şekilde çözüme kavuşacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına, başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir