AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçlarını geriye taramak

Kahve falında saçlarını geriye taramak

Kahve falında saçlarını geriye taramak işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, sorunların büyük darbeler vuracağına, içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, rahat edeceğine, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine, vasıflarını geliştirerek, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, sevinileceğine, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine işarettir.

Kahve falında saçlarını geriye taramak gördüyseniz:

  • Tartışmalara başlamadan önce aslen ne istediğinizi bilmenizde fayda var.

Kahve falında saçlarını geriye taramak iş sahibi olunacağına, yakaladığı bu şansın garanti olacağına ve hayat boyu süreceğine inanılır.

Kahve falında tarakla saç taramak maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, umutsuzluğa düşeceğine ve mutsuz olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir erkeğin saçını taramak ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine, kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında saçımı taramak sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine, heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine yorulur.

Kahve falında banyoda saç taramak güzel, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, sevdikleri ile kavuşacağına, hasret gidereceğine, bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine işaret eder.

Kahve falında bıçakla saç taramak kendisine istediklerini nasip edeceğine, sorunlarının tamamen biteceğine ve dert ettiği tüm problemlerin ve olayların hayra çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiğinin saçını taramak iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine, hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine alamet eder.

Kahve falında sevgilisinin saçını taramak deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına, kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine, iş yerinde veriminin düşmesi sonucunda işini kaybetme tehlikesi ile karşılaşacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir