AnaSayfa / Genel / Kahve falında bıyık bıraktığını görmek

Kahve falında bıyık bıraktığını görmek

Kahve falında bıyık bıraktığını görmek tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına, sorunların hallolacağına, başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, düşkün kimselerin yardımına koşacağına, çok istenen hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, para ve mal kaybı nedeni ile zor günler yaşanacağına, aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına, kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine, kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine, sorunlarını bitireceğine, yaptığı işlerde zirveye oynayacağına tabir olunur.

Kahve falında bıyık bıraktığını gördüyseniz:

  • Hukuki veya parayla ilgili anlaşmaları ya da evrakları kontrol etmeli ya da düzenlemelisiniz.

Kahve falında jiletle bıyık almak işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına, kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına işaret eder.

Kahve falında boyalı bıyık görmek sadece istemenin ya da düşünmenin yetmeyeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bıyık görmek daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına, eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine, kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine delalet eder.

Kahve falında kadın bıyık almak her zaman merhametli biri olarak davranılacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz bıyık görmek yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına, yetenekler ve beceriler sayesinde haklı bir zenginliğe kavuşulacağına işaret eder.

Kahve falında birinin bıyıklı olduğunu görmek dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, endişe ettiği durumlardan kurtulacağına ve çok bereketli bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bıyıksız birini bıyıklı görmek kazancının da aynı oranda artacağına, sağlık sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında bıyık traşı olmak kendisini korumak için üstün çaba gösterse de yine de düşmanlarının saldırılarından yara alacağına, amacına nail olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir