AnaSayfa / Genel / Kahve falında bıyığını koparmak

Kahve falında bıyığını koparmak

Kahve falında bıyığını koparmak yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine, günahlarına tövbe edeceğine, düştüğü zor durumdan kurtulacağına, bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına, çalışmalarının ve projelerinin de daha çok insana ulaşacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, büyük başarılar kazanacağı çalışmalar ve projeler gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bıyığını koparmak gördüyseniz:

  • Siz kendi işlerinize bakın, bırakın herkes kendi sorununu kendisi halletsin.

Kahve falında bıyık görmek şansın açılacağına, kısa sürede atılacak olan başarılı adımlar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, uzun zamandan beri birlikte olunan kişi ile artık evlilik yoluna girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bıyıkları dökülmek zarar edeceği bir durumdayken sorunun ortadan kalkacağına, sıkıntı veren durumların ve sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, aile hayatında çok güzel günler görüleceğine tabir olunur.

Kahve falında bebekte bıyık görmek sevdiği kişiler ile gireceği bir ortaklık ile hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok rahat bir şekilde kavuşacağına, zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bıyık koparmak ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine işarettir.

Kahve falında kadında bıyık görmek iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayırlı bazı adımlar atacağına, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında uzamış bıyık görmek dünyevi hayatını garanti altına alacağına, fal sahibinin evli olması durumunda da evlat sahibi olacağına rivayet eder.

Kahve falında gür bıyık görmek kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına, hayallerini sürekli erteleyeceğine, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine inanılır.

Kahve falında bıyık traşı olmak işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kazancının çoğalacağına, işinin gücünün rast gideceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir