AnaSayfa / Genel / Kahve falında gür bıyık görmek

Kahve falında gür bıyık görmek

Kahve falında gür bıyık görmek büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede yakın bir zamanda kurtulacağına, kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, adımlarını dikkatli atıp iyi yerlere geleceğine, uzun zamandan beri ters giden şansın düzeleceğine, Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, bir sebeple fal sahibinin çok üzüleceğine, aralarındaki problemlerin çözüleceğine delalettir.

Kahve falında gür bıyık gördüyseniz:

  • Evli veya bir şekilde birbirine bağlı kişiler ilişkileri içerisinde kendilerini daha güvende hissedebilirler.

Kahve falında gür bıyık görmek işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine, bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına yorulur.

Kahve falında uzun ve gür saçlı olduğunu görmek ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine, gayrimenkul işine girip zengin olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında müslüm gürsesi görmek üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına ve zarar edeceği bir duruma düşeceği bir sırada kendisini ihtar edecek bir kişi sayesinde durumunu düzelteceğine, üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına işaret eder.

Kahve falında saçları gürleşmiş görmek huzursuz ve mutsuz olacağına, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine delalettir.

Kahve falında müslüm gürses görmek elinin darlıktan, bedeninin hastalıktan, ruhunun da üzüntüden kurtulacağına, zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saçları gür görmek çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına, iş hayatında fal sahibinin çok kazançlı çalışmalar gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında kendi saçını gür görmek sırlarını kimseyle paylaşmayacağına, disiplinli bir hayat sürme kararı alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gürbe görmek tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, tüm arzularının yerine geleceğine, emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir