AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebekte bıyık görmek

Kahve falında bebekte bıyık görmek

Kahve falında bebekte bıyık görmek iş ile ilgili konularda zamansız ve aceleci bir karar vermeden önce sevdiği kimselerin sözünü dinleyip sabredeceğine, problemlerin sorunsuz şekilde çözüleceğine, yeni bir haneye sahip olunacağına, kardeşlerin iş konusunda birbirine düşeceğine, itibar kaybedeceğine, ayıplanacağına, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bebekte bıyık gördüyseniz:

  • İşinize duygularınızı karıştırmamanız gerekiyor.

Kahve falında bıyıklı erkek bebek görmek hem kendisini hem ailesini çok mutlu edecek bir haber alacağına, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bıyıklı bebek görmek onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine inanılır.

Kahve falında bebeği bıyıklı görmek iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına delalettir.

Kahve falında bebekte bıyık görmek çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına ve büyük iş sahipleri arasına girileceğine, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sakallı bıyıklı bebek görmek elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine inanılır.

Kahve falında ince bıyık görmek rızkının tam olarak kesilmeyeceğine, tatsız sözlerin de unutulacağına işarettir.

Kahve falında bıyıklarının uzadığını görmek bir sebeple aile huzurunun bozulacağına, gönül ilişkilerinizde mutluluğa ereceğinize  yorulur.

Kahve falında kendinde bıyık görmek bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir