AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kutu çikolata görmek

Kahve falında bir kutu çikolata görmek

Kahve falında bir kutu çikolata görmek bir lokma ekmek bulmakta dahi zorlanacağına, iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, yeni işlere girmek için çeşitli adımlar atılacağına, sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük destek vereceğine, hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine, ilerleyemeyeceğine, hep yerinde sayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir kutu çikolata gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınıza anlayış göstermeye çalışın.

Kahve falında kutu içinde çikolata görmek fal sahibinin zor bir halden kurtularak babasına çok dua edeceğine, onunla ağız tadını, muhabbeti, uyumu, anlayışı, karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çikolata kutusu görmek zorluklar karşısında göstereceği tutuma ve başka kişilere olan davranışlarına, hakkaniyetine göre değer kazanacağına, eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine, kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına delalet eder.

Kahve falında kutuda çikolata görmek artık kötü günler yaşamayacağına ve kara bulutların dağılarak güneşin yüzünü göstereceğine, çok daha kötü durumlara düşüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir kutu çikolata görmek çoğu kez hızlı bir şekilde çözüleceğine, birçok konuda daha dikkatli olunacağına ve emek veren kişilerin istediği şeyler için alınteri döküleceğine rivayet eder.

Kahve falında kutu çikolata görmek iş hayatındaki rakiplerinin de hep arkada kalacağına, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına işaret eder.

Kahve falında renkli kutu görmek garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, düşmanlarını alt edeceğine ve bu sayede önündeki en büyük engelleri kaldırarak yoluna bakacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bira kutusu görmek yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine, dünyanın güzelliklerinin farkına varacağına işarettir.

Kahve falında şampuan kutusu görmek pürüzleri ortadan kaldırarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına, elinde bulunan imkânları pek iyi bir şekilde değerlendireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir