AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinden çikolata aldığını görmek

Kahve falında birinden çikolata aldığını görmek

Kahve falında birinden çikolata aldığını görmek yanlış işlere girip mutsuz olacağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, aile bireyleri ve akrabalarıyla birlikte bir eğlenceye gideceğine, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, yaşadığı sorunlardan kurtulması ve kendisini toparlaması için önayak olunacağına, markasını duyuracağına, özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına, zor durumların el birliği ile aşılacağına delalettir.

Kahve falında birinden çikolata aldığını gördüyseniz:

  • Ani hareketlerde bulunmadan veya ani tepkiler vermeden önce, olumsuz sonuçlarını gözden geçirmeniz gerekiyor.

Kahve falında çikolata aldığını görmek yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına ve adının yürüyeceğine, fal sahibinin yalnızlaşacağına alamet eder.

Kahve falında çikolata satın aldığını görmek işlerinin de en hayırlı şekilde sonuçlanacağına, kalifiye elemanlar arasına gireceğine delalettir.

Kahve falında birinin çikolata aldığını görmek çok büyük bir işe girileceğine, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine işaret eder.

Kahve falında birinden çikolata aldığını görmek sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine, sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine rivayet eder.

Kahve falında çikolata çiçek görmek böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına, dininden vazgeçmeyeceğine, iç huzurunun yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz çikolata görmek hayallerine bir süre de olsa ara vermek zorunda kalarak hedef değişikliğine gideceğine, kendisini üzen ve kıran şeylerden uzaklaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kırmızı kaplı çikolata görmek sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına, çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına ve çok ses getireceğine alamet eder.

Kahve falında bayram çikolatası görmek planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir