AnaSayfa / Genel / Kahve falında biriyle çikolata yemek

Kahve falında biriyle çikolata yemek

Kahve falında biriyle çikolata yemek çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, onların içindeki ahlakı ve güzel davranışları ortaya çıkarmalarına vesile olacağına ve günahkâr olan kimseleri yolundan çevireceğine, verilen kararların iyi sonuçlar doğuracağına, sağlık sorunlarının kısa zaman içinde şifa bulacağına, variyetini çoğaltacağına, lüks içinde olacağına, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına ve refah seviyesinin artmasına vesile olacak işlere gireceğine, dertlerin sona ereceğine, tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına delalettir.

Kahve falında biriyle çikolata yemek gördüyseniz:

  • Sizin için en büyük tehlike büyük konuşma konuşmanızdır.Toplum içinde yüksekten atarak gülünç duruma düşebilirsiniz.

Kahve falında çikolatalı bisküvi yemek Allah’tan ne dileği varsa hepsinin gerçek olacağına, gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine inanılır.

Kahve falında çikolatalı kek yemek görmek endişelerinin, üzüntülerinin ve yaşadığı zorlukların artacağına, bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine ve en sonunda başına gelecek çok kötü bir olay yüzünden bu kişilerle bütün irtibatını koparacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çikolatalı kek yemek iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına, sorunların üstüste geleceğine, zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çikolata bisküvi yemek yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine, etrafındaki bazı kişiler ile tartışacağına işarettir.

Kahve falında bozuk çikolata yemek kazancının hiç azalmayacağına, mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin verdiği çikolatayı yemek uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına ve hayatında çok rahat olduğu bir döneme gireceğine, çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine işarettir.

Kahve falında kaşıkla çikolata yemek gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına, rızkının genişleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında acı çikolata yemek sonrasında pişmanlık duyarak tövbe edeceğine, çaresiz durumlara düşeceğine, yanlış anlaşılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir