AnaSayfa / Genel / Kahve falında köprülerin yıkıldığını görmek

Kahve falında köprülerin yıkıldığını görmek

Kahve falında köprülerin yıkıldığını görmek uykusuz geceler yaşanacağına, her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine, kurtuluşu bulacağına, hayırlı kısmetler alacağına ve Allah’a şükredecek durumlara geleceğine, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına, keyfinin kaçacağına, rahatının bozulacağına, canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine, tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine, yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına, o kimselerden menfaat göreceğine ve fayda bulacağına rivayet eder.

Kahve falında köprülerin yıkıldığını gördüyseniz:

  • Sır saklamanın faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında yıkılmış köprü görmek ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında köprü yıkıldığını görmek elindeki herşeyi kaybedeceğine, herhangi bir sıkıntı yaşanıyorsa eğer yakın bir arkadaşın desteği ile çözüme kavuşturulacağına delalettir.

Kahve falında yıkılan köprü görmek ömrünün sonuna kadar okumaya ve öğrenmeye olan hevesini kaybetmeyeceğine, yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine delalettir.

Kahve falında köprünün yıkılmasını görmek iyi işler yaparak ailesinin gözünde değerleneceğine, ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine inanılır.

Kahve falında köprünün yıkılması görmek çok hayırlı ve başarılı gelişmeler yaşanacağına, yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, çok iyi çalışmalar gerçekleştirerek insanları şaşırtacağına alamet eder.

Kahve falında yıkılan köprüden geçmek hasta olarak bile çalışmaya devam edeceğine, yine de lükslerinden feragat etmeyeceğine işarettir.

Kahve falında bir köprünün yıkıldığını görmek verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine, iş hayatını hareketlendirecek gelişmeler yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında boğaz köprüsünün yıkıldığını görmek çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir