AnaSayfa / Genel / Kahve falında bitmemiş apartman görmek

Kahve falında bitmemiş apartman görmek

Kahve falında bitmemiş apartman görmek kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine, karşısına hayır ve uğur getirecek işlerin çıkacağına, güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine, başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına, bir sağlık sorunu yaşanacağına, eş, dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına delalettir.

Kahve falında bitmemiş apartman gördüyseniz:

  • Aynı zamanda, belli konularda sizi yavaşlatacak yeni görevler ya da sorumluluklar verilebilir.

Kahve falında bitmemiş apartman görmek çalışıyorsa terfi alacağına, yaşamında aksilikler yaşanmayacağına tabir olunur.

Kahve falında yeni apartmana taşınmak sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, çok hayırlı kişiler ile helal rızk getirecek işlere gireceğine, boyundan büyük işlere kalkışmayacağına ve taşıyamayacağı yükün altına girmeyeceğine yorulur.

Kahve falında apartmanın en üst katında olmak sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, sevilen kişilerin dara girmiş olan işlerine yardım edileceğine işaret eder.

Kahve falında apartman bahçesi görmek kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine delalettir.

Kahve falında yüksek apartmanda olmak hayatını ailesine adayacağına, hayallere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına işarettir.

Kahve falında apartman boşluğuna düşmek ahiretteki ödülleri gibi, artık bu dünyada da ödüllendirileceğine, söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında apartman merdiveni görmek bunalımlı günler geçirileceğine, sevgi ve saygı çerçevesinde çok büyük bir ilişki yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında apartmana bakmak cebinden parasının eksilmeyeceğine, kara ve yaslı günler geçireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir