AnaSayfa / Genel / Kahve falında apartmana bakmak

Kahve falında apartmana bakmak

Kahve falında apartmana bakmak çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına, çektiği zorlukların biteceğine, ekmeğinin ve kazancının artacağına, ticaret ehli kişi olacağına, insanlara iş öğreteceğine, maddi sorunlar olmadan, sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına, sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına, Allah’ın kendisine çocuklarının mürüvvetini ve onların çocuklarının olduğunu görme şansını sunacağına, öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına işarettir.

Kahve falında apartmana bakmak gördüyseniz:

  • Sürekli bir ilişki içindeyseniz ya da evliyseniz, bazı kavga veya kıskançlıklar hayatınızı bozabilir.

Kahve falında apartmandan aşağı bakmak yaşadığı kötü günlerin son bulacağına, inancı doğrultusunda hareket eden ve ölmüşlerinin arkasından duasını esirgemeyen, hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına rivayet eder.

Kahve falında apartmana bakmak sıkıntılarından kurtulacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine, sermayesinin boşa gideceğine işaret eder.

Kahve falında apartmandan bakmak aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine, aklındaki planları, projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında apartman merdiveninden inmek böylece parasal olarak iyi bir duruma gelineceğine, sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına yorulur.

Kahve falında apartman satın almak kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında apartmanın yandığını görmek hayatının başarılarla dolacağına, yeni çalışmalar yapılacağına, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine alamet eder.

Kahve falında büyük apartmanlar görmek yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, halsizleşeceğine, hayata karşı isteksizleşeceğine, bir süre meydanlarda olmadan geri planda durup, sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına inanılır.

Kahve falında apartmandan aşağı atlamak mali olarak birkaç ay boyunca dara düşüleceğine, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir