AnaSayfa / Genel / Kahve falında bitkinin yeşerdiğini görmek

Kahve falında bitkinin yeşerdiğini görmek

Kahve falında bitkinin yeşerdiğini görmek yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına, işlerinin hızlanacağına, ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine ve aile büyüklerine saygıda kusur etmeyen, hayırlı bir evlat olacağına, büyük bir umutsuzluk duyacağına, bazı kişilerle aralarında büyük anlaşmazlıklar yaşanacağına, pek çok olumlu gelişmelere, büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine, iş aramak ve bu süre zarfında cepten yemek zorunda kalınacağına delalettir.

Kahve falında bitkinin yeşerdiğini gördüyseniz:

  • Bazı olaylarda meydana gelen değişiklikler sizin için avantajlı durumlar yaratabilir.

Kahve falında bitkinin yeşerdiğini görmek iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma ve duruma gelineceğine işaret eder.

Kahve falında bitkinin çiçek açtığını görmek tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına, faturaların biriktikçe birikeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bitkin olmak eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile falı kapatan kişinin kendisini başka işlere vereceğine, kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bitkinin büyüdüğünü görmek herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına, kazançlı bir işe girileceğine, evli ise yaşadığı sıkıntılardan kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birini bitkin görmek şansının her zaman yaver gideceğine, iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına ve hayırlı günler görüleceğine yorulur.

Kahve falında bitkinin görmek uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, ancak kişinin bu sıkıntı sonrasında özeleştiride bulunarak, hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine delalettir.

Kahve falında bitkinin solduğunu görmek eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine, evlerine dünürcü geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bitkinin filizlendiğini görmek gösterilecek sabır ve azimle kazanılan paranın bazı sorunlar yüzünden kısa süre içinde harcanacağına, hedefleri daha net hale getirip, koşulları gözden geçirerek en kısa zamanda rahata erişmek için gerekli adımların atılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir