AnaSayfa / Genel / Kahve falında bitkinin büyüdüğünü görmek

Kahve falında bitkinin büyüdüğünü görmek

Kahve falında bitkinin büyüdüğünü görmek eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına, aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, sorunların üstüste geleceğine, elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine, üzüntülerinin ve yaşadığı zorlukların artacağına, uğradığı zararları kısa süre içinde ortadan kaldıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında bitkinin büyüdüğünü gördüyseniz:

  • Başkaları hakkındaki düşüncelerinizi kendinize saklamanız gerekeiyor olabilir.

Kahve falında bitkinin büyüdüğünü görmek gittikçe daha fazla içine kapanıp çok üzücü ve can yakıcı sorunlar ile karşılaşacağına, sorunların atlatılacağına işaret eder.

Kahve falında bitkinin çiçek açtığını görmek yaşadığı zor günlerin biteceğine, malının üstüne mal, parasının üstüne para ekleyeceğine işarettir.

Kahve falında bitkinin filizlendiğini görmek yaşadığı sıkıntılardan ve sorunlardan yakın bir zamanda kurtulacağına, harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine alamet eder.

Kahve falında bitkin olmak girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bitkinin görmek yakın zaman içinde çıkan anlaşmazlıkların çözüme kavuşacağına, yatırımların hayır getirmeyeceğine ve bu uğurda harcanan sermayenin de boşa gitmiş olacağına delalettir.

Kahve falında birini bitkin görmek aynı zamanda yaptığı işlerde çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına, şansının kendisinden yana gideceğine, kısmetlerinin bol olacağına alamet eder.

Kahve falında bitkinin yeşerdiğini görmek yeni bir işe girileceğine ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, iş hayatı ile ilgili çalışmalara hız vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bitkinin solduğunu görmek geçirilen zor günlerin unutulacağına, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine, durulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir