AnaSayfa / Genel / Kahve falında bitki sulamak

Kahve falında bitki sulamak

Kahve falında bitki sulamak güzel günlerin yaklaştığına, evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına, iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına, bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine, zahmete ve meşakkate düşeceğine, kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine, başarılarının artacağına, iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine, büyük bir parasızlık yaşanacağına, dertlerinin artacağına, yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, maddi anlamda zarar edeceğine, üzüleceğine, yıpranacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bitki sulamak gördüyseniz:

  • Sandığınızdan daha fazla sunacağınız şeyler var.

Kahve falında saksıda bitki sulamak maddi zarar edeceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına, çalıştığına değeceğine, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil bitki sulamak sorunlarının ve sıkıntılarının yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, şansın ve kısmetin açılacağına, fal sahibinin işinin gücünün rast gideceğine rivayet eder.

Kahve falında bitki sulamak sorunlarını çözüme kavuşturup daha yeni ve farklı çalışmalara girerek insanları şaşırtacağına, huzur ve ferahlık içinde geçeceğine delalet eder.

Kahve falında ev bitkisi görmek kazancının günden güne arttıracağına, uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında saksıda bitki görmek hiçbir vakit geçim zorluğuna ve yokluğa düşmeyeceğine, nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında çiçeksiz bitki görmek küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine, verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine inanılır.

Kahve falında bitkiler görmek büyüklere saygılı bir kişi olunacağına, yenileceğine delalet eder.

Kahve falında patlıcan bitkisi görmek yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine, maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir