AnaSayfa / Genel / Kahve falında patlıcan bitkisi görmek

Kahve falında patlıcan bitkisi görmek

Kahve falında patlıcan bitkisi görmek iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına, bu yüzden bir süreliğine darboğaza düşüleceğine, sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine, parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına, aile hayatında kendisini çok sevindirecek bazı gelişmeler yaşayacağına, kısa süre içinde çok üzüleceği bir olay yaşayacağına, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına, fal sahibinin uykusuz ve mutsuz günler geçireceğine, üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sorunlardan kurtulmak ve uğranılan zararları telafi etmek için yakın zamanda bir seyahate çıkılacağına inanılır.

Kahve falında patlıcan bitkisi gördüyseniz:

  • Bazı iş bağlantılarınızın sonuçları istediğiniz gibi olmayabilir.

Kahve falında patlıcan bitkisi görmek tatlı ve güzel bir yoğurt görmesi ise alın terinin karşılığını alacağına, kişinin madden ve manevi olarak mutlu ve hane halkıyla beraber huzurlu bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil bitki almak yeni bir araca sahip olunacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına işaret etmektedir.

Kahve falında zehirli bitki görmek hayat içinde çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, hayatını ailesine adayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında domates bitkisi görmek zorluklarla boğuşulacağına, kazancındaki verimliliğin artacağına, işlerinin yoluna gireceğine işarettir.

Kahve falında yeşil yapraklı bitki görmek uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, bu sayede sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına, yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına, yeni bir adım atılacağına, bu adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mor bitki görmek bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine, Allah katında günahlarının affolacağına işaret eder.

Kahve falında ışgın bitkisi görmek mutluluğundan olacağına, her daim temkinli olacağına yorulur.

Kahve falında çilek bitkisi görmek kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir