AnaSayfa / Genel / Kahve falında bit toplamak

Kahve falında bit toplamak

Kahve falında bit toplamak sürpriz değişikliklerle ve yeniliklerle karşılaşacağına, geçim derdinden, borçlarından ve hastalıklarından kurtulacağına, sorunlarını halletmeyi bileceğine, sorunların altından kalkmak için çeşitli kararlar vereceğine, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, üstün başarılar ve büyük zaferler elde edeceğine, sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, ferahlığa çıkılacağına ve hastalıktan kurtuluşa erileceğine, sorun üzerine sorun yaşanacağına, iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine, yeni alanlara yöneleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bit toplamak gördüyseniz:

  • İkili ilişkileriniz veya iş birliklerinizde olumlu geri dönüşler söz konusu olabilir.

Kahve falında saçtan bit toplamak dertlerden kurtulmaya, daha saygın ve yüksek bir noktaya geleceğine delalet eder.

Kahve falında bit toplamak keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, uzunca bir süre bu hastalık ile uğraşacağına inanılır.

Kahve falında birinin başından bit toplamak kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine, yaşanan rahatsızlığın geçeceğine, mutlu olunacağına, üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başından bit toplamak ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında saçından bit toplamak iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, ağız tadının, rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saçta bit toplamak çok hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, çok büyük yatırımlar gerçekleştirip yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saçından bit döküldüğünü görmek sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine, her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, hak yiyeceğine alamet eder.

Kahve falında namazını bitirememek yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına, sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir