AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçından bit döküldüğünü görmek

Kahve falında saçından bit döküldüğünü görmek

Kahve falında saçından bit döküldüğünü görmek kızına daima sahip çıkacağına, iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine, hayırlı bir işe başlayacağına, çalışmaları kötüleyeceğine, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, kişinin bugüne değin sürdürdüğü tutumunu değiştirip hayatını mevcut koşullara uygun hale getirmek için uğraşacağına, mükemmeliyetçilikten vazgeçilip daha basit bir hayat sürdürüleceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, işlerinin günden güne daha da bozulacağına, şansının bir türlü dönmeyeceğine, Allah’ın emrettiklerine bağlı kalacağına, dini vecibelerini yerine getireceğine delalettir.

Kahve falında saçından bit döküldüğünü gördüyseniz:

  • Belli ödemelerin söz konusu olabileceği bir süreçtesiniz.

Kahve falında saçtan bit çıkarmak çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine, yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında saçında bit yumurtası görmek şansının ve kısmetinin kendisinden yana gideceğine, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında saçta bit ve sirke görmek işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine, yakın bir zamanda hayal edilen eve kavuşulacağına delalet eder.

Kahve falında başkasının saçından bit ayıklamak girdiği işlerde zarara uğrayacağına, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine, kendi işinin başına geçeceğine, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saçımızda bit görmek yakın akrabadan gelecek habere, kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine delalet eder.

Kahve falında saçını bitli görmek iş hayatında ve aile hayatında huzursuz günlerin başgöstermesine neden olacağına, sıkıntıların bitirilip esenliğe kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saçta çok bit görmek geleceğinin zenginlik ve mutluluk içinde geçeceğine, hayatınızdaki nankör bir kişinin varlığına ve bu kişinin sizi aldattığına yorulur.

Kahve falında saçta siyah bit görmek girdiği işlerde çok yeni fikirler ortaya koyarak her zaman daha iyi olmaya çalışacağına, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine ve kendisine uygun bir işe girerek rakiplerine fark atacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir