AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçından bit toplamak

Kahve falında saçından bit toplamak

Kahve falında saçından bit toplamak yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kapanmış olan kapıların Allah’ın izni ile açılacağına, istediği herşeye kavuşacağına, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına, çarelere kavuşacağına, bir bebek sahibi olunacağına, dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına, kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine, rakiplerin her konuda fark atacağına, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına yorulur.

Kahve falında saçından bit toplamak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda veya sosyal yaşamınızda hareket var.

Kahve falında saçta bit toplamak ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine, hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında saçından bit toplamak anne ve baba duası alınacağına, onu her zaman el üstünde tutacağı gibi, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına işarettir.

Kahve falında saçtan bit toplamak iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine, yaşanılan güzel olaylardan bu kişi yüzünden bir türlü tat alınamayacağına inanılır.

Kahve falında bit toplamak giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine ve anne tarafından bir akrabanın vereceği destek sayesinde eğitim konusunda bir adım atılacağına, hayaller kurulacağına yorulur.

Kahve falında birinin başından bit toplamak başkalarına yardım ettikçe manevi yanını kuvvetlendireceğine, iftiraya maruz kalınacağına işaret eder.

Kahve falında başından bit toplamak kudretinin yerine geleceğine, bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına, geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında saçı bitli görmek ailesinin de büyük olacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine rivayet eder.

Kahve falında saçlarda bit görmek sıkıntıdan sonra ferahlamaya, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir