AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçtan bit toplamak

Kahve falında saçtan bit toplamak

Kahve falında saçtan bit toplamak zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, moralinin ve sağlığının da bozulacağına, doğru bir karar verileceğine, hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine, ancak çok kötü bir duruma düşeceğine, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına ve kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine, fal sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına işarettir.

Kahve falında saçtan bit toplamak gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızla ilgili bir durum profesyonel hayatınızın bazı bölümlerini etkileyebilir.

Kahve falında saçtan bit toplamak kariyerinin yükseleceğine ve kişinin emrinde pek çok kişinin olacağına, pembe gelinlik ise henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına tabir olunur.

Kahve falında saçta bit toplamak sorunlarını halletmeyi bileceğine, bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında saçından bit toplamak planların boşa gideceğine,  iş hayatında iniş yaşanacağına, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında başından bit toplamak yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine, aileyle iş yapmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bit toplamak yeni işlere ve projelere gireceğine, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine işarettir.

Kahve falında birinin başından bit toplamak başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine, işlerinin bozulacağına, bir sebeple uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına alamet etmektedir.

Kahve falında saçta sirke bit görmek ard arda ortaya çıkacak hayırlı işlere, sorunlu bir ilişkiye başlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saçta bit olduğunu görmek yüz güldürecek sonuçlara ulaşılacağına, ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir