AnaSayfa / Genel / Kahve falında namazını bitirememek

Kahve falında namazını bitirememek

Kahve falında namazını bitirememek çok büyük insanlar arasına gireceğine, tatsızlıklar çıkacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine, çıkar için insanlara zulmetmeye, elinde bulunan imkânları çok hayırlı bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine, bir daha kopmayacağına alamet eder.

Kahve falında namazını bitirememek gördüyseniz:

  • Yemek konusunda abartılı davranışlarınız olabilir.

Kahve falında namazi bitirememek yaşam refahının düşeceğine, sorunlarını kısa süre içinde çözüme kavuşturacağına, işlerinde büyük başarılar kazanacağına, kendisini çok büyük bir ferahlığa taşıyacak bir proje gerçekleştireceğine alamet eder.

Kahve falında namaz kılmayı bitirememek aile hayatına adım atılacağına, aile hayatında çok mutlu günler göreceğine delalet eder.

Kahve falında namaz bitirememek mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına tabir olunur.

Kahve falında namaz bitirmek fal sahibinin de hayattan daha fazla zevk alacağına, her gün daha fazla dolacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında namaz kılmak ve bitirmek emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, kısa süre içinde çocuk sahibi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında namazı bitirmek sevdikleriyle arasının açılacağına, keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine, fal sahibi hakkında söylenen bazı kötü sözlerin unutulup, kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında namazını bitirememek yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına, çok üzüntülü zamanlar geçireceğine ve hayatını çok kötü bir şekilde etkileyecek olaylar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kızının saçında bit görmek yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına ve rahata ereceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir