AnaSayfa / Genel / Kahve falında kabak çekirdeği ektiğini görmek

Kahve falında kabak çekirdeği ektiğini görmek

Kahve falında kabak çekirdeği ektiğini görmek uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına, ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sorun yaratan olayların yakında biteceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına, işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, çok zor günler geçirileceğine, rızkının kesileceğine, güzel günlerinin geride kalacağına, iş hayatında büyük başarılar kazanacağına ve rakiplerinin ulaşamayacağı kadar iyi ve kazanç getirecek işlere gireceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına delalettir.

Kahve falında kabak çekirdeği ektiğini gördüyseniz:

  • Planladıklarınızı gerçekleştirmek yerine ani bir yolculuğa çıkmak zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında kabak çekirdeği ektiğini görmek çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına, arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına delalettir.

Kahve falında kabak ektiğini görmek zenginlik içinde uzun bir yaşam süreceğine, hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına, musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine işarettir.

Kahve falında kabak çekirdeği yemek ayrıca bir değil, birden fazla evinin, arabasını ve toprağının olacağına, endişe ve kaygılarınızın yersiz olduğuna işarettir.

Kahve falında kabak çekirdeği görmek şansının ve bahtının daima açıkolacağına, birikiminin artacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kabak çekirdeği kabuğu görmek sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, ömür boyu devam edeceğine alamet eder.

Kahve falında kabak çekirdeği satın almak sağlığının ve işlerinin bozulacağına, iyi geçiminin biteceğine, aydınlığa çıkılacağına, yeni bir yol tutulacağına, zararlı kişilerden uzak durulacağına, zararın telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kabak çekirdeği almak iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine, itibar, güç ve para kaybedeceğine, gözden düşeceğine, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına inanılır.

Kahve falında kabak çekirdeği yemek görmek Tövbe Edeceğine, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir