AnaSayfa / Genel / Kahve falında birşey unutmak

Kahve falında birşey unutmak

Kahve falında birşey unutmak buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, kendini çok daha işe yarar hissetmek için uğraşacağına, planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına, doğru, akıllı, bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına, kendisinin de bu duruma kırılacağına, sıkıntıların kısa zaman içinde sona ereceğine, hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında birşey unutmak gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız, bir beraberliğiniz varsa bile, sizi çok beğenen bir erkekle tanışabilir veya birarada bulunup, hoş vakit geçirebilirsiniz.

Kahve falında birinin adını unutmak sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına, yaptığı hataları düzelteceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çantasını bir yerde unutmak daha rahat ve huzurlu bir dönemin açılacağına, aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında elbisesini unutmak şifa edineceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında çantasını unutmak hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına, zarar getirecek bir işten uzak durulacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatılacağına ve hayatı değiştirip mutlu bir hayatın kapısını açacak bir konuda çok önemli bir karar verileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında alyans unutmak yüksek bir makama geleceğine, önemli işler yapacağına, uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına delalet eder.

Kahve falında oruçlu olduğunu unutmak hayırlı ve güzel olayların yaşanacağına, hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine ve hayallerine kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında orucu unutmak işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kapıyı açık unutmak kazancının azalmayacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir