AnaSayfa / Genel / Kahve falında alyans unutmak

Kahve falında alyans unutmak

Kahve falında alyans unutmak sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına, gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına, çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine, üzüntü veren bir durumun iyice araştırılıp çözüme kavuşturulacağına, yaptığı seçimlerin kendisi için çok isabetli ve doğru olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük destekler vereceğine ve borçlarından kurtulmasına yardımcı olacağına, sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine, çok kısa bir süre içinde yaşanan bütün sorunların ortadan kaldırılacağına, zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine ancak bir süre sonra sular durulduğunda yeniden sakinleşerek, sonuçtan memnun kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında alyans unutmak gördüyseniz:

  • Şiddetli bir geçimsizlik, büyük bir kavga ya da benzeri bir şey meydana gelebilir.

Kahve falında alyans unutmak işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında alyansını unutmak elini attığı her işi yerine getireceğine, zarara uğrayacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında trende çanta unutmak iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük ve zor işlerin üstesinde kolayca gelineceğine, aile hayatında çok iyi ve hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, çok kötü sonuçlar doğuracağına alamet etmektedir.

Kahve falında eşya unutmak çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, fal sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, kısa sürede hayatının düzene gireceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında oruç tutmayı unutmak maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, içini açmaya karar vereceğine işarettir.

Kahve falında birinin adını unutmak iş hayatında yeni bir dönemin kapılarının açılacağına, ailevi meselelerde tarafsız davranacağına inanılır.

Kahve falında çorap unutmak hayırlı bir haber alınacağına, çok büyük sevinçler yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çantayı arabada unutmak işte başarılı adımlar atılacağına, çok mutlu olunacağına ve sorunların yakın zaman içinde biteceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir