AnaSayfa / Genel / Kahve falında çantasını bir yerde unutmak

Kahve falında çantasını bir yerde unutmak

Kahve falında çantasını bir yerde unutmak yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine ve kısa bir süre içinde çok büyük bir mutluluk duyacağı ve büyük bir rahatlama yaşamasına yardım edecek bir tatile çıkacağına, kişinin en lüks evlere, arabalara ve topraklara sahip olacağına, kendine dikkat edeceği ve bu nedenle hayatın kendisini yıpratamayacağına, çok üzüntülü ve sorunlu olaylar yaşanacağına, her işinin yolunda ve sorunsuz gideceğine, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, zaman zaman kişiyi ezeceğine, eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çantasını bir yerde unutmak gördüyseniz:

  • İlham vermeyen rutin işleri bir kenara bırakıp, yeni yollara sapmalısınız.

Kahve falında çantasını bir yerde unutmak yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine, kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına delalet eder.

Kahve falında çantayı bir yerde unutmak kazancın azalmasına sebep olan bir durumun ve gereksiz harcamaların ortadan kaldırılacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kol çantasını unutmak atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına, endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, sağlık ve şifa bulacağına, aile içinde saadetinin artacağına, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine rivayet eder.

Kahve falında çantayı unutmak yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına inanılır.

Kahve falında otobüste çanta unutmak iş hayatında büyük hezimetler alacağına, girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına, eline geçen fırsatların işe yaramayacağına, bu yüzden aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına, sürekli tartışacağına, bir rahat yüzü görmeyeceğine, çok verimli bir çalışma içine girileceğine yorulur.

Kahve falında dolmuşta çanta unutmak yolculuğa, üzüntülerinin çok yakında biteceğine işaret eder.

Kahve falında çantanı unutmak çok büyük başarılar kazanılacağına, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına delalet eder.

Kahve falında çantayı arabada unutmak birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, feraha ermeye delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir