Kahve falında birinin adını unutmak

Kahve falında birinin adını unutmak işveren koltuğunda oturacağına, birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine, meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına, işlerin açılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine, dualarını, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine, başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına, geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına, kendini uzun uzun tenkit edeceğine işaret eder.

Kahve falında birinin adını unutmak gördüyseniz:

  • İş hayatınızı ilgilendiren bazı konular istediğiniz gibi gitmeyebilir.

Kahve falında birinin adını unutmak zor günlerin uzaklaşacağına, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine rivayet eder.

Kahve falında evleneceğin kişinin adını duymak yakın bir zaman içinde kendisini daha kötü durumlarda bulacağına, özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kendi adını söylemek sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bebeğe ad koymak yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine yorulur.

Kahve falında adının yazıldığını görmek hayatına yeni anlamlar ve değerler geleceğine, dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında salih adında birini görmek sistemli şekilde başarıya koşacağına, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine yorulur.

Kahve falında şehir adı duymak kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, bir uzmana başvurulacağına, çıkarları uğruna her şeyi yapacak, kötü niyetli, bencil insanlar yüzünden fal sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında listede adını görmek mal ve mülk sahibi olunacağına, birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına ve ruhen de büyük bir bunalım geçireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir