AnaSayfa / Genel / Kahve falında oruçlu olduğunu unutmak

Kahve falında oruçlu olduğunu unutmak

Kahve falında oruçlu olduğunu unutmak bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine, müjdeli olaylar yaşayacağına, stresini ve yorgunluğunu atacağına, psikolojik olarak kendisini çok iyi hissedeceğine, bazı zevklerinden geri kalacağına, haksızlıkların ortadan kalkacağına, aile bireylerinden birinin hastalığı ile sarsılacağına, mutluluğunun ve huzurunun da yerine geleceğine, kafa dağıtacak kısa bir izne çıkılacağına ve daha iyi fikirlerle geri dönüleceğine, malından ve parasından kaybedeceğine, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında oruçlu olduğunu unutmak gördüyseniz:

  • Yapılan şeyler konusunda şikayet etmek yerine yardımcı olmayı teklif etmelisiniz.

Kahve falında oruçlu olduğunu unutmak üzüntülerin gideceğine, ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına işaret eder.

Kahve falında oruç olduğunu unutmak seyahatlere katılacağına, kendisini moral olarak daha iyi hissedeceğine, kazanç getirecek büyük işlere girecek olan fal sahibinin, sevdiği kişileri de yanına alacağına, birlikte daha iyi işlere imza atacaklarına ve işlerinin rakiplerini kıskandıracak kadar iyi bir şekilde ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında oruç unutmak endişelerinin son bulacağına, çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına, çok büyük insanlar arasına gireceğine, bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında oruç tutmayı unutmak sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına işarettir.

Kahve falında orucu unutmak bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine, aile hayatında çok iyi ve hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına tabir olunur.

Kahve falında kol saatini unutmak çok büyük üzüntü duyacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında çantayı arabada unutmak büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinin daha düzgün bir hal alacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına inanılır.

Kahve falında evde çanta unutmak ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine, sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına, kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir