AnaSayfa / Genel / Kahve falında sağ tarafa yatmak

Kahve falında sağ tarafa yatmak

Kahve falında sağ tarafa yatmak yarar sağlamayacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, herkesin hayır duasını almaya nail olacağına, değer verdiği gibi kıymet göreceğine, huzurun kaçıp yeniden gergin ve stresli bir hayata kavuşulacağına, atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, yakınlarından duyacağı ağır, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, işindeki verimliliğinin artacağına, umutlarının çoğalacağına ve herşeyin çok daha iyi şekilde ilerleme göstereceğine, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sağ tarafa yatmak gördüyseniz:

  • Otorite konumundaki kişiler yanılabilir, lüzumsuz tavırlar geliştirebilir, hayalperest davranışlar içerisine girebilir veya yanlış kararlar verebilirler.

Kahve falında sağ tarafa yatmak eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına, hedeflerini tutturacağına, amaçlarına nail olacağına bu sayede ilerleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında fare tarafindan isirilmak bunun da maddi özgürlüğünü kazanmasına, ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına rivayet eder.

Kahve falında öbür tarafı görmek işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine işarettir.

Kahve falında her tarafın kar olduğunu görmek çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına yorulur.

Kahve falında her tarafı karlı görmek onun tarafından iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına, oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine işarettir.

Kahve falında esi tarafindan aldatmak sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine rivayet eder.

Kahve falında her tarafta kar görmek fal sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına, büyük aşamalar kaydedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kocasi tarafindan aldatmak elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine, eşler arasını bozmaya çalışan bir kadının haneden uzaklaştırılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir