AnaSayfa / Genel / Kahve falında biriyle yatakta yatmak

Kahve falında biriyle yatakta yatmak

Kahve falında biriyle yatakta yatmak Allah rızası için bazı büyük yardımlarda bulunulacağına ve yapılan bir iş başvurusunun çok kısa bir zaman içinde olumlu sonuç vereceğine, elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine ve büyük zorluklar yaşayacağına, gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, maddi açıdan büyük bir ferahlama yaşanacağına, geleceğin çok parlak ve güzel olacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında biriyle yatakta yatmak gördüyseniz:

  • Bazı dostlarına elindeki imkanları göstermek için hoş sürprizler yapabilirsin.

Kahve falında beyaz çarşaflı yatakta yatmak aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına, işlerinin hayırlı bir sonuca varacağına, kazancını büyük miktarda arttıracağına, zor günlerin sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ünlü biriyle aynı yatakta yatmak çok büyük mutluluklar yaşayacağına, maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine, amaçların gerçekleştirilemeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında babayla aynı yatakta yatmak çok kötü sonuçlar doğuracağına, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine delalettir.

Kahve falında hasta yatağında yatmak kardeşler arasına kara kedi gireceğine, arkadaşlarıyla da görüşmediği gibi, sosyal hayatını da askıya alacağına inanılır.

Kahve falında birinin yatağına yatmak niyetlendiği işlere gireceğine, kafasına koyduğuna ulaşacağına, kişinin evliliğinde mutluluğun daim olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında aynı yatakta yatmak kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine, eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, dertlerin, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yatak yatmak kişinin içinde bulunduğu sıkıntıdan kendisini kurtaracak hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında sevgilisiyle aynı yatakta yatmak bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir