AnaSayfa / Genel / Kahve falında yatak yatmak

Kahve falında yatak yatmak

Kahve falında yatak yatmak onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine, yükseldikçe yükseleceğine, kazancının artacağına, parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine, sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine ve çok başarılı işlere imza atacağına, amirleri veya yöneticilerinin desteğiyle kısa zamanda yükseleceğine, bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine, elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine ve iş arkadaşlarından destek görmediği için onlarla arasının açılacağına, bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine, bu işlerden kazandığı paranın bir kısmını yardıma muhtaç insanlar için harcayacağına delalettir.

Kahve falında yatak yatmak gördüyseniz:

  • Yerine getirilmeyen sözler veya sorumluluklar ya da üzerinde anlaşılamayan değişiklikler bir ilişkinize zarar verebilir.

Kahve falında hasta yatağına yatmak her gün şükrü eda ederek yaşayacağına, dertlerin aşılacağına, aile bireylerinden biri için önemli bir konuda destek olunacağına, yeni bir kazanç kapısı açılacağına, birçok kişi için zor olduğu söylenen bir çalışmada büyük kazanç elde edileceğine işarettir.

Kahve falında dar yatakta yatmak insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine, eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında aynı yatakta yatmak uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına, eşe dosta yardım edileceğine delalettir.

Kahve falında geniş yatakta yatmak zaaflarına kapılacağına, eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine, gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına delalet eder.

Kahve falında yatakta hasta yatmak bazı girişimlerde bulunacağına, endişe edilen durumların alınacak destek ve yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına ve güzel günlerin en sonunda geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yatak serip yatmak iyi insan olmaktan vazgeçileceğine ve atılan bazı adımlardan ötürü kurulan bazı hayallerden vazgeçilmek zorunda kalınacağına, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına işarettir.

Kahve falında işyerinde yatakta yatmak üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, sevdiği kişiler ile çok zor zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin yatağında yatmak olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir