AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin yatağına yatmak

Kahve falında birinin yatağına yatmak

Kahve falında birinin yatağına yatmak ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine, yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine, huzursuzlukların son bulacağına, yanlış yönde kararlar verileceğine, yenileceğine, şifa bulacağına, mesleki anlamda geriye düşüleceğine, hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin yatağına yatmak gördüyseniz:

  • İşleri kendi istediğiniz şekilde yönlendirmek için seçeceğiniz yollar hoş bulunmayabilir.

Kahve falında eski yatakta yatmak eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına, elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eşiyle aynı yatakta yatmak geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine tabir olunur.

Kahve falında yatağın altında yatmak hanesine güneş doğacağına, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine inanılır.

Kahve falında yatakta yalnız yatmak mal ve varlık sahibi olacağına, dünyanın nimetlerinden de daha fazla faydalanabileceğine işaret eder.

Kahve falında yerde yatakta yatmak çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına ve iş dünyasında geriye düşeceğine alamet eder.

Kahve falında hasta yatağına yatmak hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına, bir süre daha sıkıntı çekeceğine yorulur.

Kahve falında ölmüş birinin yatağında yatmak uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına, işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine alamet eder.

Kahve falında yatakta başkasıyla yatmak sahip olduklarının hesabını tutmakta zorlanacak kadar büyüyeceğine, ünlü biri olarak herkesin saygısını kazanacak olan kişinin yaşamı boyunca ismini duyuracak işler yapacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir