AnaSayfa / Genel / Kahve falında annesiyle vedalaşmak

Kahve falında annesiyle vedalaşmak

Kahve falında annesiyle vedalaşmak maneviyatının çökeceğine, kazancı arttırmak için bazı kararlar alınacağına, insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine, kötü günleri geride bırakacağına, zenginliğinin, konforunun artacağına, zarar verici sorunlardan ötürü uzun bir süre kendisini toparlayamayacağına, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, işlerinin açılacağına, sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına yorulur.

Kahve falında annesiyle vedalaşmak gördüyseniz:

  • Sağlığınız açısından, fiziksel olarak bir rahatsızlığınız olmasa da, geçirebileceğiniz küçük stresler yüzünden sarsılabilirsiniz.

Kahve falında anne babayla vedalaşmak bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine, üzerinde kafa yoracağına, içinde bulunduğu sorunları çözeceğine ve çevresindeki insanlar tarafından el üstünde tutulacağına delalet eder.

Kahve falında anneye veda etmek zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, büyük başarılar kazanacağına delalet eder.

Kahve falında annesiyle vedalaşmak kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına ve eski ruh haline tekrar kavuşmak ve kendisini toparlamak için çok çalışacağı halde bir türlü kendisine gelemeyeceğine, kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında anneyle vedalaşmak hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, kazancının ve rızkının düşeceğine, keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına rivayet eder.

Kahve falında birine veda etmek yaşanacak tatsız bir olaydan ötürü kalp kırıklığı yaşayacağına, dertlerinden yavaş yavaş kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sarılıp vedalaşmak rahat şekilde geçineceğine, bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında babayla vedalaşmak yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına ve çok zor zamanlar geçireceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zamanda sona ereceğine, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğine veda etmek deyim yerindeyse insanların nutkunun tutulmasına sebep olacak bir işe imza atılacağına, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir