AnaSayfa / Genel / Kahve falında biriyle uyuduğunu görmek

Kahve falında biriyle uyuduğunu görmek

Kahve falında biriyle uyuduğunu görmek sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına, ancak kendisini daha sonra toparlayacağına, eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine, yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına, yolunda giden çalışmalarının yarıda kalacağına, doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine, sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına, çok zor günler yaşayacağına, elinde bulunan paranın boşa gideceğine, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında biriyle uyuduğunu gördüyseniz:

  • Aslında problemleriniz çözülemeyecek kadar zor değiller.

Kahve falında kızının uyuduğunu görmek kişinin gönül hoşluğu ile karşılaşacağına, çok güzel çalışmalar yapacağına yorulur.

Kahve falında sevdiğinle birlikte uyumak sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine, yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına tabir olunur.

Kahve falında rahat uyumak zarar gören insanlara yardım edeceğine ve dolandırıcı kişiye bela okuyacağına, herkesin takdirinin toplanacağına rivayet eder.

Kahve falında karda uyumak lüks ve konforlu bir hayata kavuşacağına, aile hayatında mutlu bir yuva kurmak için çok hayırlı adımlar atacağına yorulur.

Kahve falında bir erkeğin dizinde uyumak kendini tatmin etmek için yaşayacağına, anne baba duaları sayesinde işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kediyle uyumak çok büyük bir rahatlık yaşanacağına, endişe ettiği işlerin son bulacağına işarettir.

Kahve falında sırt üstü uyumak yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına delalettir.

Kahve falında yol üstünde uyumak neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına, endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir