AnaSayfa / Genel / Kahve falında karda uyumak

Kahve falında karda uyumak

Kahve falında karda uyumak zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına, zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına, kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına, başkalarına öğüt verecek bir konuma gelineceğine, ekmek bulamayacağına, karşısına çıkan kötü niyetli kimselerin tuzaklarına düşmeyeceği gibi, her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine, çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, onları gücendireceğine ve çok kıracağına inanılır.

Kahve falında karda uyumak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle işbirliğine gitmek, mali alanda kazanç sağlamana neden olabilir.

Kahve falında karda uyumak daha sonra kendi imkânları ile gireceği bu sektörde çok güzel yerlere gelerek hayli tanınan bir kişi olacağına, kişinin pek çok açıdan kendisini mutlu ve yenilenmiş hissedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında karda ayak izleri görmek bolluk ve bereket içinde geçeceğine ve hiçbir isteğinin havada kalmayacağına, işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında kredi kartlarını kaybetmek iş hayatına girmek için doğru zamanın yaklaştığına, kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine alamet eder.

Kahve falında karda arabayla kaymak rutin bir şekilde ilerleyen bir birlikteliğin yakın zaman içinde sona ereceğine, daha çok iş yapacağına tabir olunur.

Kahve falında kredi kartları görmek ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine, kafasına göre birini bulacağına tabir olunur.

Kahve falında karda araba kullanmak geçmişten gelen tüm sıkıntıların ve borçların sona ereceğine, küs olduğu kişilerle barışacağına, ailenin büyüyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında karda ağlamak çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine, neşesini ve ağız tadını kaçıracağına delalet eder.

Kahve falında kimlik kartını görmek muradına ereceğine, gönül hoşluğu yaşayacağına, kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine ve sonunda da içindeki şeytana yenilerek, Allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir