AnaSayfa / Genel / Kahve falında sırt üstü uyumak

Kahve falında sırt üstü uyumak

Kahve falında sırt üstü uyumak yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına, yapılan işte çok zarar edileceğine, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve işlerinin açılacağına, birçok ortak nokta olduğunun fark edileceğine ve ardından hayırlı bir şekilde bitecek bir birlikteliğe başlanacağına, sorunlarının çözüleceğine, işlerinin hal yoluna gireceğine, elinin bollaşacağına, haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine, atılan adımların zorluk yaratacağına, acısının dineceğine ve solan yüzüne kan gelmeye başlayacağına işaret eder.

Kahve falında sırt üstü uyumak gördüyseniz:

  • Akşamüstü saatlerine hassasiyet oluşturan durumlar var.

Kahve falında sırt üstü uyumak kendisini kötü hissettiren duygu, düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına, işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına rivayet eder.

Kahve falında sırt üstü yatmak kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına delalet eder.

Kahve falında sırt üstü toprağa düşmek evine haciz geleceğine ya da iflas etmesine neden olacak işlere soyunacağına, bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine yorulur.

Kahve falında gölde sırt üstü yüzmek planların istediği gibi gitmeyeceğine, hak etmediği sözlere ve muameleye maruz kalacağına delalet eder.

Kahve falında sırt üstü düşmek kendisine yeni kısmetler sunacağına, üzücü, sinir bozucu ve fal sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine alamet eder.

Kahve falında sırt üstü uçmak yeni bir iş hayatına sahip olunacağına, kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine yorulur.

Kahve falında toprağa sırt üstü düşmek iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve fal sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına, bütün sorunlarından ve sıkıntılarından çok büyük çaba göstererek kurtulacağına delalettir.

Kahve falında sırt üstü uzanmak elinin bollaşacağına, yüzünün güleceğine, tövbelerinin karşılık bulacağına ve içinin rahata ereceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir