AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğinle birlikte uyumak

Kahve falında sevdiğinle birlikte uyumak

Kahve falında sevdiğinle birlikte uyumak yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından çok fazla zarara uğramadan kurtulacağına, kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok zor günler geçireceğine, hedefine çok kolay ulaşacağına, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine, hayatında bolluğun ve bereketin hüküm süreceği günlerin geleceğine, sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğinle birlikte uyumak gördüyseniz:

  • Bazı dostlarınız size, fazla önem vermediğiniz için aklınızdan çıkmış olan şeyler hakkında uyarabilirler.

Kahve falında sevdiğinle birlikte uyumak hayal ettiği ve çok istediği herşeye kavuşacağına, mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında biriyle birlikte uyumak sıkıntıların son bulacağına, iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında köpekle birlikte uyumak aralarından su sızmayacağına, birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine, kısmetinin bollaşacağına işaret eder.

Kahve falında sevgiliyle birlikte uyumak darp edileceğine, ilerleyeceğine, bilgi sahibi olacağına yorulur.

Kahve falında eski sevgiliyle birlikte uyumak daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine rivayet eder.

Kahve falında bir erkekle birlikte uyumak iş kaybı yaşayacağına, yakın zaman içinde büyük maddi kazanç elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında birlikte uyumak işlerinin gelişme göstereceğine, çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına, karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine tabir olunur.

Kahve falında sevdiği kızla birlikte olmak yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir