AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızının uyuduğunu görmek

Kahve falında kızının uyuduğunu görmek

Kahve falında kızının uyuduğunu görmek eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına ve uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına, gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine, kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, ailede rızık yokluğuna düşeceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, işinde uzmanlaşacağına, bu sayede makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine, eş ve çocuk sıcaklığını tadacağına rivayet eder.

Kahve falında kızının uyuduğunu gördüyseniz:

  • İşinizi veya evinizi ilgilendiren konularda tansiyonu arttıran değil, düşüren bir eğilimde olmanızda fayda var.

Kahve falında bir kızla uyumak maddi gücünün yerine geleceğine, deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kızla uyumak hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine, huzurunun bozulmasıyla beraber yaşamının güvenilirliğinin de azalması ile ilgili bir durum yaşayacağına inanılır.

Kahve falında sevdiğin kızla uyumak sorumluluk sahibi bir kişi olunacağına, miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına işaret eder.

Kahve falında bir kızın uyuduğunu görmek eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, çok sıkıntı çekeceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına tabir olunur.

Kahve falında kızının uyuduğunu görmek daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, zenginliğe sahip olunacağına rivayet eder.

Kahve falında bir bayanla uyumak kendi işini kuracağına, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında yüksek yerde uyumak sıkıntılarının ve sorunların yakın bir zaman içinde eline geçecek olan para ile sona ereceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına, elindeki imkanların artacağına, daha sık alışveriş yapmaya, konsere ve sinemaya gitmeye, dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine inanılır.

Kahve falında sevdiği erkekle uyumak ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, kırgınlık yaşanacağına, eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine, mutluluğunu çoğaltacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir