AnaSayfa / Genel / Kahve falında rahat uyumak

Kahve falında rahat uyumak

Kahve falında rahat uyumak durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine, çok huzurlu ve mutlu bir ömür yaşanacağına ve büyük arkadaşlıklar elde edileceğine, şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına, vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, iyi geçiminin de bozulacağına, adeta sinirden küplere bineceğine ve çok büyük bir sıkıntı yaşayacağına, elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında rahat uyumak gördüyseniz:

  • İşlerinize karışan veya tartışmak niyetinde olan kişilerle uğraşmanız gerekebilir.

Kahve falında rahat uyumak onun iyiliği ve güzel huyları karşısında kendisine adeta sırılsıklam âşık olacağına, sıkıntılı günler geçireceğine yorulur.

Kahve falında ölüyü rahatsız etmek iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine, yeni bir ortama gireceğine delalet eder.

Kahve falında cinlerin rahatsız ettiğini görmek fenalıkta bulunmaya, sevilmeyen bir erkek arkadaş ise onun hakkında kötü haberler duyulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında rahatsız olduğunu görmek kazancın yetmez olacağına, ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mide rahatsızlığı görmek çok hızlı bir şekilde müdahale etmesine rağmen sorunun bir türlü çözülememiş olduğuna ancak daha sonra biraz daha sabır ve gayret ile sorunu tamamen ve hiçbir zarara uğramadan ortadan kaldıracağına, ekonomik durumunun düzeleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında babanın rahatsızlandığını görmek işlerin ters gideceğine ve çok büyük sorunlar yaşanacağına, bunların devlet kapılarından geçeceğine ve kişinin hayatının belki de dönüm noktası olacak işlerin altına imzasını atacağına inanılır.

Kahve falında güneşten rahatsız olmak yapılan çalışmaların heba olacağına, bulunan mevkinin kaybedileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında rahat ayakkabı giymek sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına, gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir