AnaSayfa / Genel / Kahve falında kediyle uyumak

Kahve falında kediyle uyumak

Kahve falında kediyle uyumak makam ve söz sahibi olacağına, hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine, Allah’ın lütuflarını bulacağına, bolluk ve bereket göreceğine, çok hayırlı insan olunacağına, dönmeyen şansın artık döneceğine, kişinin sabrının ve cefakâr oluşunun karşılığını güzel, hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına, hayallerinin tek tek gerçekleşeceğine işarettir.

Kahve falında kediyle uyumak gördüyseniz:

  • İşlerinizin bir kısmı için arkadaşlarınızdan yardım isteyebilirsiniz.

Kahve falında kedinin uyuduğunu görmek kendine geleceğine, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kediyle uyumak başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına, çok hayırlı ve güzel haberler alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birbirine sarılarak uyumak elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine, yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine delalettir.

Kahve falında ölü birinin uyuduğunu görmek sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, bir sebeple fal sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ağaç altında uyumak zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine, sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mezarlıkta uyumak fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında babasıyla uyumak uzunca bir süre büyük sıkıntılar yaşayacağına, yaptıkları ile takdire layık görülmeyi hak edeceğine delalettir.

Kahve falında ölen kişiyle uyumak evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine, ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir