AnaSayfa / Genel / Kahve falında alt ıslatmak

Kahve falında alt ıslatmak

Kahve falında alt ıslatmak işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına, geçim derdinin, hastalığının, üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına, fal sahibini kontrol etmekten vazgeçeceğine, hayırlı olarak başlayan bir çalışmanın kötü bir şekilde ve geride yüklü miktarda borç bırakarak biteceğine, ekmek ve dünya malı alacağına, kendi çok iyi hissedeceğine, hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, üzüntülerin biteceğine delalet eder.

Kahve falında alt ıslatmak gördüyseniz:

  • Zaten kafanızda olayı şekillendirmiş bulunuyorsunuz.

Kahve falında alt ıslatmak parasal olarak çok büyük destek vereceğine, işlerin sürekli artacağına tabir olunur.

Kahve falında yatağı ıslattığını görmek iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına işaret eder.

Kahve falında yatağını ıslattığını görmek adının ve şanının yürüyeceğine, malının, parasının ve makamının artacağına, yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına alamet eder.

Kahve falında ekmeği ıslatmak uzun sohbetler edeceğine, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine ve her başarılı girişimi sayesinde hayatını daha yaşanılır kılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çocuğunun altını ıslattığını görmek sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, evindeki huzurun bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında ıslanmış nohut görmek kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında ıslanıp üşümek en kutsal ve en yoğun duyguları yaşayacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında altını ıslattığını görmek elindeki işten büyük zararlar göreceğine, şirketlerinin sayısının çoğalacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir