AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırmızı taksiye binmek

Kahve falında kırmızı taksiye binmek

Kahve falında kırmızı taksiye binmek deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, zor işlerin çok büyük bir kolaylık sayesinde çözüme kavuşacağına, büyük bir başarının elde edileceğine, rızkının da genişleyeceğine, işlerin aksamayacağına, işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına, eğitim hayatında önünü kesen sorunların üstesinden geleceğine, sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine işaret eder.

Kahve falında kırmızı taksiye binmek gördüyseniz:

  • İlerlemeye odaklanmalısınız, belli amaçlarınıza erişebilirsiniz.

Kahve falında kırmızı taksiye binmek bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına, hayatının daha kolay, geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine alamet eder.

Kahve falında yeşil taksiye binmek uzun zamandan beri içinde saklayıp kimseye söyleyemediği bir şeyi söyleyip kurtulacağına, uzun bir süre boyunca çekeceğine alamet eder.

Kahve falında sarı ticari taksiye binmek yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına yorulur.

Kahve falında beyaz bir taksiye binmek mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine, sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve büyük bir mutluluk yaşatacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyle taksiye binmek içine düştüğü çıkmazlarının önünün açılmaya başlayacağına, elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine, kişinin kötü günler geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ticari taksiye binmek atılan adımlar sayesinde işlerin çok büyük başarılar getireceğine, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına delalettir.

Kahve falında biriyle taksiye binmek eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sarı taksiye binmek planların ve hesapların tutmayacağın, hayal kırıklığı yaşanacağına, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir