AnaSayfa / Genel / Kahve falında biriyle şarap içmek

Kahve falında biriyle şarap içmek

Kahve falında biriyle şarap içmek şans ve kısmet elde edeceğine, manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, büyük bir işe kavuşacağına, yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına, mal veya para konularında akrabalarla ters düşüleceğine, kendisini çok iyi hissedeceğine, bilakis malının çoğalacağına, zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine inanılır.

Kahve falında biriyle şarap içmek gördüyseniz:

  • Bir süredir yere çakılmış izlenimi veren ortak kaynaklarla bağlantılı veya duygusal iş birlikleri hız kazanabilir.

Kahve falında biriyle şarap içmek ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, kendisini baştan çıkarmak isteyen veya kötü yola düşürmeye çalışan kimselerin tuzağına düşmeyerek, her an Allah’a sığınıp, onun istediği yoldan gideceğine işaret eder.

Kahve falında ekşi şarap içmek geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, dilediği gibi harcama yapacağına, çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına alamet eder.

Kahve falında acı şarap içmek sevdiği bir kişi ile güzel ve hayırlı bir evliliğe adım atacağına, bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yanlışlıkla şarap içmek çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına, kendine geleceğine alamet eder.

Kahve falında sevgiliyle şarap içmek düşmanından kurtulmaya, çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında şişeyle şarap içmek arkadaşları ile birlikte hayır sağlayacak bir yola çıkacağına, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tatlı kırmızı şarap içmek sorunların tek kalemde silineceğine, ilgili kişilere ulaşmak için bağlantı kurulacağına işarettir.

Kahve falında tatlı beyaz şarap içmek onun kıymetini her daim bileceğine, iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir