AnaSayfa / Genel / Kahve falında şişeyle şarap içmek

Kahve falında şişeyle şarap içmek

Kahve falında şişeyle şarap içmek bedeninin de iyileşeceğine, maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine, kazancını artıracağına, çalışmaların bol kazanç getireceğine, sık sık onların kavgalarını yatıştırmak için orta yolu bulmak isteyeceğine fakat kimseye yaranamayacağına, işlerin her geçen gün daha da büyüyeceğine ve aile bireylerinin de bu başarılardan yararlanacağına, gençlerin ve çocukların okuması için yardımcı olacağına, manevi anlamda da istediği huzuru yakalayacağına işaret eder.

Kahve falında şişeyle şarap içmek gördüyseniz:

  • Yıldızlar sizi ileri geri konuşmaya, bazı kimselerin arkasından dedikodu yapmaya itiyor.

Kahve falında şişeden şarap içmek hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, kötü olayların meydana geleceğine inanılır.

Kahve falında bir şişe şarap içmek bir süre bu durumun devam edeceğine ancak daha sonra yaşanacak olan bazı güzel gelişmeler sayesinde sorunların çözüm bulacağına, gözlerinin mutluluktan parlayacağına rivayet eder.

Kahve falında şişeyle şarap içmek borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine, yaşanan tüm zorlukların avantaja dönüştürüleceğine, etraftaki insanların dertlerine de çare bulunacağına, evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine tabir olunur.

Kahve falında boş şarap şişesi görmek işlerinin günden güne azalacağına, kendisi için başarı kapılarını açacak bir işbirliğine gireceğine, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına delalet eder.

Kahve falında şarap şişesi görmek evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına ve sabırlı bir şekilde yaptığı zor bir işte zarar edeceğine, insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine ve suratının asılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında şarap şişeleri görmek işlerinin sekteye uğramasından ötürü maddi ve manevi olarak zarar edeceğine, hayallerin gerçekleşeceğine yorulur.

Kahve falında şarap şişesi kırmak bol kazançlı günlere kavuşacağına, içinde bulunulan ve kişiyi sıkıntı veren olumsuzlukların ardından gelecek büyük mutlu haberlere, iyi insanlarla arkadaş olunacağına yorulur.

Kahve falında şarap şişesi almak zor zamanlar geçireceğine, etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına, atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir