AnaSayfa / Genel / Kahve falında yanlışlıkla şarap içmek

Kahve falında yanlışlıkla şarap içmek

Kahve falında yanlışlıkla şarap içmek ruhsal açıdan bunalımda olmaya, kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına, uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine, zor bir durumda olan çalışmaların ve projelerin rahatlayacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine, kendisini iyi hissetmeyeceğine, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, yaşamdan istediklerini alacağına inanılır.

Kahve falında yanlışlıkla şarap içmek gördüyseniz:

  • Sinir gerilimleriniz fazla olabilir.

Kahve falında yanlışlıkla şarap içmek sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve daha sonra zor durumda kalmış olan çok sevdiği ve değer verdiği bir arkadaşına maddi olarak yardımda bulunacağına işarettir.

Kahve falında oruçluyken yanlışlıkla su içmek büyük sıkıntılar çekeceğine, insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına, daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında yanlışlıkla içki içmek çevresindeki herkese yardımcı olacağına, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına işarettir.

Kahve falında yanlışlıkla adam öldürmek dine ve Allah’a yakınlaşacağına, çok başarılı işler gerçekleştireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa zaman içinde kurtulup güzel çalışmalar ortaya koyacağına alamet eder.

Kahve falında yanlışlıkla oruç bozduğunu görmek kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine, başarısızlığa düşüleceğine, maddi zararın büyük olacağına inanılır.

Kahve falında yanlışlıkla domuz eti yemek uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına, makamından olacağına, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine tabir olunur.

Kahve falında yanlışlıkla bıyık kesmek yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yanlışlıkla sakal kesmek karalar bağlayacağına ve üzüntüden yataklara düşeceğine, şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir