AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgiliyle şarap içmek

Kahve falında sevgiliyle şarap içmek

Kahve falında sevgiliyle şarap içmek ortalığın karışacağına, sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, ortaklardan birinin yapacağı hatalar yüzünden iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, kazancındaki verimliliğin artacağına, hayatın yoluna gireceğine, ticaretin değer ve hız kazanacağına, hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına, çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine, sorunların üzüntülere neden olacağına, canının derdine düşeceğine, eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına alamet eder.

Kahve falında sevgiliyle şarap içmek gördüyseniz:

  • Biraz gayretle bunu yenip, alacağınız teklifleri değerlendirmelisiniz.Bazı kimseler ya da kimse duygusal ilişkilerinizi bile sarsmaya teşebbüs edebilirler.

Kahve falında sevgiliyle şarap içmek parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine, inancına aykırı olacak isteklerine yenilmeyeceğine alamet ederken bir diğer yandan da güç ve kudret sahibi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında biriyle kırmızı şarap içmek yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve güzel haberler alınacağına, kazancın günden güne artacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine delalet eder.

Kahve falında şişeden şarap içmek evliliklerin bitme noktasına geleceğine, kişinin çalıştığı yerde hakkında çıkarılan laf, söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında kadehte kırmızı şarap içmek çok sorunlu günler geçireceğine, uğradığı maddi zararları telafi edebileceği kadar kazanç elde etmeye başlayacağına işarettir.

Kahve falında pembe şarap içmek siparişlerinin çoğalacağına, kazancında artış olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cennet şarabı içmek ekmeğini alın teri ile kazanacağına, Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine, eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına, onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine delalettir.

Kahve falında gül şarabı içmek evliliğinde hem gerçek sevgiyi, tutkuyu, bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına, Allah’ın kendisine istediği kadar evlat nasip edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında rakı şarap içmek kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına ve çıkarılan dedikoduların ve söylenen yalanların sonunun getirileceğine, geçmişten gelen arkadaşlıkların taçlanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir