AnaSayfa / Genel / Kahve falında tatlı beyaz şarap içmek

Kahve falında tatlı beyaz şarap içmek

Kahve falında tatlı beyaz şarap içmek yapılan işte yeniden kara geçileceğine, sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine, rakiplerin geride bırakılacağına, çözümsüz sorunları olmayacağına, sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine, kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine, en yukarılara çıkacağına, yakınlarda bir olay ile karşılaştığında adil olmayan bir para alacağına, erken evlilik yapacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına inanılır.

Kahve falında tatlı beyaz şarap içmek gördüyseniz:

  • Belli konularda üzerinize gelen veya sabrınızı sınayan kişiler olabilir.

Kahve falında tatlı beyaz şarap içmek birden fazla ortakla iş kurulacağına, çevresine karşı her zaman temkinli davranacağına yorulur.

Kahve falında tatlı kırmızı şarap içmek hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine, yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine ve kısa bir süre içinde çok büyük bir mutluluk duyacağı ve büyük bir rahatlama yaşamasına yardım edecek bir tatile çıkacağına yorulur.

Kahve falında kırmızı tatlı şarap içmek bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, aydınlığa çıkılacağına, yeni bir yol tutulacağına, zararlı kişilerden uzak durulacağına, zararın telafi edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tatlı şarap içmek sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, eline geçen fırsatları değerlendirmede çok başarılı olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz şarap içmek sorunlarından ve sıkıntılarından çabucak kurtulacağına, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tatlı şarap içtiğini görmek sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, çok sevdiği ve değer verdiği insanlara iş hayatında daha önce karşılaşılmamış kadar büyük fırsatlar elde etmelerinde çok büyük bir yardımda bulunulacağına tabir olunur.

Kahve falında bir şişe şarap içmek sorunlarının çözümü için daha iyi adımlar atacağına, hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında sevgiliyle şarap içmek başarılarının ve mutluluğunun sürekli olacağına, destekleyeceğine ve onun için güç olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir