AnaSayfa / Genel / Kahve falında alt dişlerin kırıldığını görmek

Kahve falında alt dişlerin kırıldığını görmek

Kahve falında alt dişlerin kırıldığını görmek atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine, çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına, geleceğinin mutlulukla dolacağına, yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine, yüksek makamlara geleceğine ve tuttuğunu koparmak gibi bir yeteneğinin ve zekâsının olacağına, yaşanan ekonomik sorunların aile bireyleri ile birlikte atılacak adımlar sayesinde sona ereceğine, büyük atılımlar yaparak epey kazanç getirecek çalışmalar ortaya koyacağına, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında alt dişlerin kırıldığını gördüyseniz:

  • Üzerinizdeki Astrolojik etkiler Polisiye olaylara ya da başka istenmeyen durumlara karışmanıza sebep olabilir.

Kahve falında alt dişlerin kırıldığını görmek iyi halini yitireceğine, onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine, karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına yorulur.

Kahve falında ön diş kırıldığını görmek yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına rivayet eder.

Kahve falında dişlerimin kırıldığını görmek hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine, bu sayede sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi üzüntü çekmeden kurulacağına, yaşama karşı isteğini kaybedeceğine rivayet eder.

Kahve falında çürük diş kırılması görmek çok büyük başarılar kazanılacağına, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine, hataların telafi edileceğine ve yakın bir akrabaya iş konusunda destek olunacağına delalettir.

Kahve falında diş kırılmış görmek çok mutlu bir yuva kurulacağına, istemeden de olsa ailesi ve çok sevdiği arkadaşları ile arasının açılacağına rivayet eder.

Kahve falında diş kırıldığı görmek iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına, başarılı adımlar atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dişlerinin kırılarak döküldüğünü görmek duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine rivayet eder.

Kahve falında diş kırılması görmek çalışma hayatında bazı sorunların yaşanacağına, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir