AnaSayfa / Genel / Kahve falında dişlerinin kırılarak döküldüğünü görmek

Kahve falında dişlerinin kırılarak döküldüğünü görmek

Kahve falında dişlerinin kırılarak döküldüğünü görmek buna rağmen sağlam bir yapıya sahip olduğu için işyerinin herhangi bir sorun yaşamayacağına, mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, dertlerinin şifasını bulacağına, işlerini çok iyi yerlere getireceğine, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, büyük bir projenin başına geçileceğine alamet eder.

Kahve falında dişlerinin kırılarak döküldüğünü gördüyseniz:

  • Olumsuzluğu üzerinizden atıp, size keyif ya da ilham veren kişilerle bir araya gelmelisiniz.

Kahve falında kırılmış çürük diş görmek işlerinde yenilikler yapacağına, eninde sonunda istediği başarıya ulaşacağına tabir olunur.

Kahve falında diş kopması düşmesi kırılması görmek sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına, kazancın devamlı olacağına inanılır.

Kahve falında ön diş kırıldığını görmek beğendiklerini kolaylıkla alabileceğine, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına tabir olunur.

Kahve falında dişlerinin kırıldığını görmek çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, fal sahibinin, bu kişiye sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulması için elinden gelen bütün yardımları yapacağına, her geçen gün daha ünlü olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında diş kırıldığı görmek işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına, çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında diş kırılması görmek sorunlarının ve sıkıntılarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, işlerinin yoluna gireceğine, sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında dişlerin kırılmasını görmek kariyerinde çok büyük atılım yapacağına, bolluk, bereket ve rahat içinde yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında takma diş kırılması görmek geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, hayatı daha güzel ve dolu dolu yaşamak için yeni alışkanlıklar edinileceğine, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir